Inleefmomenten

Wil je weten of welzijn en zorg echt iets voor jou zijn

Kom het uittesten tijdens een gratis inleefmoment. Zo krijg je een realistisch beeld van de sector en kan je ontdekken welke richting jij uit wil. Hoe het inleefmoment concreet verloopt, hangt af van de instelling, van de diverse mogelijkheden en van jouw vragen. 

Na het invullen van je gegevens word je gecontacteerd door een lokale verantwoordelijke die samen met jou nakijkt waar je precies naar op zoek bent. Op basis daarvan wordt je inleefmoment vastgelegd. 

Voor een inleefmoment moet je minstens 16 jaar zijn. Ben je jonger en wil je toch graag eens proeven van de sector? Kijk eens op www.jokaweb.be, zij organiseren kampen en vrijwilligerswerk voor jongeren in woon- en zorgcentra, zorginstellingen en asielcentra.

Aangezien we veel aanvragen ontvangen en iedereen de kans willen geven een inleefmoment te beleven, vragen we je om per persoon slechts 1 inleefmoment per beroep/interesseveld aan te vragen.

Heb je een afspraak voor een inleefmoment gemaakt en kan je niet komen? Verwittig je contactpersoon! Zo hoeven zij niet nodeloos te wachten en zich voor te bereiden op je komst.

Knop inleefmomenten

Je kan selecteren per provincie, per sector en/of per jobtype.