Woonzorgcentrum Betlehem

Vzw Fac Similiter staat naast zijn zorg-, verpleegkundige- en paramedische dienstverlening in Woonzorgcentrum Betlehem ook bekend voor de uitbating van Assistentiewoningen Windesheim en hier verblijven enkel zelfredzame bejaarden.

Het woonzorgcentrum is huiselijk ingericht en biedt in zowel inrichting als begeleiding een aangename en warme sfeer aan licht zorgbehoevende, zwaar zorgbehoevende en dementerende bejaarden.

WZC Betlehem is een christelijke instelling maar eerbiedigt ieders ideologische, filosofische, politieke en godsdienstige overtuiging.
Via vraaggestuurde zorg trachten we ervoor te zorgen dat de bewoner de zorg- en dienstverlening ontvangt die tegemoet komt aan zijn noden, wensen en verwachtingen én die tevens voldoet aan kwalitatieve en professionele standaarden. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat de bewoner zich goed verzorgd en veilig voelt.

De campus is in een 7 ha groot park gelegen en bevindt zich op enkele kilometers van de stad Leuven en is met het openbaar vervoer gemakkelijk bereikbaar.

WZC Betlehem beschikt over een erkenning voor 86 rusthuisbedden en 249 rust- en verzorgingsbedden.GAW Windesheim beschikt over een erkenning voor 33 assistentiewoningen.

 

Organisatie: WZC Betlehem
Adres: Wilselsesteenweg 70 Herent 3020 Vlaams-Brabant

Contactpersoon: Katleen Nackers
Telefoon: 016 219611
Email: katleen.nackers@wzcbetlehem.be