Woonzorgcentrum Residentie De Hoef in Paal

De nieuwe residentie De hoef ligt in het hart van de Kempen in Hulshout. De site is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en ligt in het midden van het centrum. Onze Residentie omringd door groen en gelegen aan een ruime vijver heeft 34 wooneenheden in het woonzorgcentrum waarvan 15 standaard  eenheden, 1 suite, 2 persoonskamer en 18 kamers met verhoogd toezicht.

 Daarnaast heeft de Residentie nog 25 assistentiewoningen variërend van 45m² tot 96 m². dit met een aangepast dienstenpakket samen te stellen volgens eigen regie van de bewoner. Onze site staat dus open voor buurtbewoners, vrienden en familie. Daarvoor heeft de site verschillende gezellige zithoeken, een cafetaria en restaurant. Wij hebben een kapsalon en een fitnessruimte in onze residentie.

Naast onze dagelijkse, vrijblijvende activiteiten werken we rond zingeving, verbondenheid en zelfstandigheid. Kiezen voor De Hoef   is ook kiezen voor een familiale sfeer en een persoonlijke benadering. Het zorgplan wordt op maat gemaakt en evolueert mee met de noden en wensen van onze bewoner.

Dagelijks bereidt onze ervaren chef verfijnde en evenwichtige maaltijden met verse seizoenproducten. Wij vinden het belangrijk om zoveel mogelijk gezamenlijk te eten maar de maaltijden kunnen ook op de kamer geserveerd worden.

Aarzel niet om onze residentie via deze website te ontdekken of  om ons te contacteren voor verdere informatie of voor een  inleefmoment. Graag tot ziens !

Organisatie: Residentie De Hoef
Adres: Schietboompleinstraat 8, 2235 Paal

Contactpersoon: Danny Currinckx

Email: dehoef@orpea.net