Woonzorgcentrum Sint-Vincentius

WZC Sint-Vincentius staat in voor ouderenzorg in de regio Ardooie-Koolskamp en zijn actief in de opvang, het wonen, de ondersteuning en de verzorging van ouderen.
Onze organisatie beheert het woonzorgcentrum Sint-Vincentius dat 104 woongelegenheden en 8 plaatsen voor kortverblijf telt. Daarnaast is er dienst- en hulpverlening voor thuiswonende ouderen. Het aanbod varieert van assistentiewoningen (20 gegroepeerde flats vormen "Hof ter Linden") tot ons dagverzorgingscentrum De Kim en het inloophuis De Loods. In samenwerking met het OCMW organiseren we ook ons "Samen Tafelen"-project. Het dienstenchequebedrijf Link58 staat in voor het vervoer van personen met mobiliteitsproblemen.

Een enthousiaste ploeg medewerkers en vrijwilligers die kwaliteitsvolle zorg- en dienstverlening hoog in het vaandel dragen, zetten zich dagelijks in voor de ouderen uit de regio. We volgen de evoluties in de ouderenzorg en de maatschappij op de voet om onze werking af te stemmen op de noden en de behoeften van de toekomst.

 

Organisatie: WZC Sint-Vincentius
Adres: Kortrijksestraat 58 Ardooie 8850 West-Vlaanderen

Contactpersoon: Greet Driessens
Telefoon: 051 74 02 60
Email: greet.driessens@openkring.be